Tekstiltrykk

Vi leverer direkte silketrykk, silketrykkede transfermerker, digitalprintede transfermerker og plottede transfermerker. Spør oss gjerne om du har spørsmål vedrørende dine behov innenfor tekstiltrykk. Du kan kontakte oss på 24 02 22 75 eller send en mail til [email protected]

Direkte Silketrykk

Når vi benytter direkte silketrykk blir farge presset gjennom en ramme med finmasket duk og direkte ned på plagget. Vi trenger en ramme til hver farge som skal trykkes. Dette er den mest prisgunstige metoden for å trykke på klær ved litt antall, jo flere plagg som skal trykkes jo mer lønnsomt vil det være å benytte direkte silketrykk.  Etter fargene er på plaggene blir de kjørt gjennom en tørkemaskin for å herde.  Direkte silketrykk er den metoden vi benytter oss mest av innen tekstiltrykk og blir stort sett benyttet på t-shirt, gensere og lignende produkter.

Uniprint

Transfertrykk

Silketrykkede transfer

Silketrykkede transfer blir laget på samme måte som direkte silketrykk men blir trykket på ett papir og lagt lim på toppen for senere påsetting på plagg. Dette er den mest lønnsomme metoden når det er snakk om mange like tranfser merker.

Digital transfer

Digitalprintede merker blir printet ved hjelp av en eco-solvent printer på en folie og så plottet ut. Denne trykkemetoden benytter vi på merker med mange farger og ved mindre antall da denne trykkemetoden ikke har noe minsteantall.

Plott transfer

Her blir en folie plottet ut med kniv deretter tar vi vekk den folien som ikke skal være med på trykket. Denne trykkemetoden benytter vi på 1-fargede trykk f.eks navn/tall på drakter.  Denne trykkemetoden har ikke noe minsteantall.