Personvern

Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen.

Vi er også pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Vi tilbyr en rekke e-postlister for å motta ulike typer informasjon og tilbud. Om du ønsker å bli fjernet fra e-posterlister kan du ta kontakt på [email protected] eller melde deg av listen nederst i e-poster du mottar.

Ankommer du hos uniprint.no etter å ha klikket på en av våre Google-annonser eller Facebook annonser,  plasseres det en informasjonskapsel generert fra Google eller Facebook på din datamaskin. Denne kapselen brukes av vår markedsføringsavdeling for å kunne analysere hvor trafikken vår kommer fra og for å markedsføre mot tidligere besøkende på siden. Vær oppmerksom på at informasjonskapselen utløper etter 30 dager.